Onze algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Techxperts Nederland

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Techxperts

  1. Toepasselijkheid

1.1 In deze algemene voorwaarden van Techxperts hebben de hierna te noemen termen de volgende betekenis:

  1. Techxperts: hierna te noemen “wij” of “ons”;
  2. Klant: Particulier of zakelijk, die gebruik maakt of wil maken van de diensten van Techxperts;
  3. Diensten: IT-ondersteuning en oplossingen voor diverse IT-gerelateerde vraagstukken, waaronder, maar niet beperkt tot: advies, probleemoplossingen, installaties, aansluitingen en configuraties, zowel ter plaatse als op afstand;
  4. Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden TechXperts.

 

1.2 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van elke aanbieding en elke overeenkomst met Techxperts.

 

1.3 Eventuele door de Klant voorgestelde algemene voorwaarden zijn niet van toepassing, tenzij schriftelijk door Techxperts aanvaard.

 

1.4 Afwijkingen van deze Voorwaarden zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen.

 

  1. Dienstverlening

2.1 Wij bieden diverse IT-gerelateerde diensten aan voor particulieren en bedrijven.

 

2.2 De details van onze diensten, inclusief prijzen en voorwaarden, worden gecommuniceerd via onze website en/of andere relevante kanalen.

 

2.3 Klanten ontvangen de diensten zoals overeengekomen vanaf het moment van uitvoering tot en met de afgesproken voltooiing.

 

  1. Uitvoering van Diensten

3.1 Onze medewerkers voeren de diensten naar beste inzicht en vermogen uit. We streven naar kwaliteit, maar kunnen geen garantie bieden voor specifieke resultaten.

 

3.2 Klant verstrekt tijdig alle benodigde gegevens voor de uitvoering van de diensten.

 

3.3 Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuiste of onvolledige gegevens verstrekt door de Klant.

 

3.4 Bij uitvoering van diensten kunnen gegevens verloren gaan. Klant is verantwoordelijk voor het maken van back-ups en begrijpt dat we geen garantie geven voor het behoud van data.

 

  1. Tarieven en Betaling

4.1 Alle tarieven zijn inclusief BTW en worden gecommuniceerd via onze website en andere relevante kanalen.

4.2 Techxperts behoudt zich het recht voor om op elk moment tarieven aan te passen. De actuele tarieven zullen te vinden zijn op onze officiële website, https://techxperts.nl/services/#tarieven

 

4.3 Betaling geschiedt volgens de aangegeven betaalmethoden.

 

  1. Wijzigingen en Annuleringen

5.1 Wijzigingen aan de overeengekomen diensten kunnen de voltooiingstermijn beïnvloeden.

 

5.2 Tijdsinschattingen zijn indicatief en niet bindend.

 

5.3 Kosten die ontstaan door wijzigingen of annuleringen zijn voor rekening van de Klant.

 

  1. Klachten

6.1 Klachten over geleverde diensten dienen binnen 48 uur na uitvoering schriftelijk te worden gemeld.

 

  1. Aansprakelijkheid en Vrijwaring

7.1 Onze aansprakelijkheid is beperkt tot maximaal het factuurbedrag van de betreffende opdracht.

 

7.2 Klant vrijwaart Techxperts voor aanspraken van derden met betrekking tot materialen of gegevens verstrekt door de Klant.

 

  1. Verzuim

8.1 Indien de Klant zijn verplichtingen jegens Techxperts niet, niet tijdig of niet volledig nakomt, zal de Klant zonder verdere ingebrekestelling of formaliteiten in verzuim worden gesteld.

 

  1. Producten en Diensten

9.1 Op alle door Techxperts aangeboden Producten en/of Diensten in samenwerking met partners zijn tevens de algemene voorwaarden van deze partners van toepassing.

 

  1. Aansprakelijkheid en Vrijwaring

10.1 Techxperts aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van Techxperts. In het geval van aansprakelijkheid zal de schadevergoeding te allen tijde beperkt zijn tot maximaal drie maal het factuurbedrag van de betreffende dienst. Techxperts is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgschade.

 

10.2 De Klant vrijwaart Techxperts tegen alle aanspraken van derden met betrekking tot rechten van intellectuele eigendom op materialen of gegevens die door de Klant worden gebruikt of verstrekt in het kader van de dienstverlening.

 

10.3 Tijdens de uitvoering van de opdracht is de Klant verantwoordelijk voor aanwezigheid op locatie of het delegeren van een gemachtigde.

 

10.4 Adviezen over aan te schaffen producten, zoals software en hardware, worden op vrijblijvende basis verstrekt. Techxperts is niet verantwoordelijk voor foutieve aankopen.

 

10.5 Communicatie via telefoon en/of e-mail met medewerkers van Techxperts kan voor kwaliteitscontrole worden gemonitord.

 

  1. Overmacht

11.1 Geen van de partijen is verantwoordelijk of aansprakelijk voor vertragingen of tekortkomingen die voortvloeien uit overmacht, onvoorziene omstandigheden buiten de controle van partijen.

 

  1. Toepasselijk Recht en Geschillen

12.1 Deze Voorwaarden, overeenkomsten en andere opdrachten die voortvloeien uit of in verband staan met Techxperts worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

 

12.2 Geschillen die voortvloeien uit deze Voorwaarden, overeenkomsten of andere opdrachten zullen exclusief worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Amsterdam.

 

  1. Deponering

13.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en zijn beschikbaar op aanvraag, kosteloos te verkrijgen.

 

Deze Algemene Voorwaarden zijn van kracht vanaf 25-08-2023 en vervangen alle voorgaande versies.

Scroll naar boven